Over ons

Over Scootparts XL

Scootparts.nl is ontstaan door de samenwerking van enkele mensen die hun ervaring in de groot- en detailhandel van de brom-, fiets- en motorwereld hebben opgedaan. Door onze actieve betrokkenheid heeft Scootparts.nl een groot assortiment met een scherpe prijs. Omdat jij natuurlijk ook met plezier wilt sleutelen, willen wij dat betaalbaar houden.

Wij zijn reeds in 1999 begonnen als een 100% internetbedrijf en hebben dus een zeer lange ervaring als het gaat om internet verkoop. Wij weten als geen ander dat alleen een tevreden klant telt. Sinds 1999 is Scootparts.nl uitgegroeid tot een grote webwinkel waar je zeer veel tweewieler producten kunt vinden. De gedachte achter Scootparts.nl is dat in elk gezin wel een fiets, bromfiets of motor aanwezig is. Voor al deze voertuigen willen wij onderdelen, accessoires en gereedschap kunnen leveren zodat iedereen in het gezin bij één webwinkel terecht kan.

Scootparts.nl Alles voor je Tweewieler.

Alle bestellingen worden per DHL pakketpost bij je thuis bezorgd. Onze filosofie is dat, als je je als bedrijf focust op één ding, je dit beter doet dan degenen die een winkel hebben met een webshop ernaast. Daarom blijven wij een 100% webwinkel, maar wel één met ouderwetse service en toewijding. Je bent daarom van harte welkom voor advies en een bakje koffie in Overdinkel.

Scootparts.nl is volledig onafhankelijk voor wat betreft de keuze van merken en importeert zelf rechtstreeks uit het buitenland om er zeker van te zijn dat jij de goedkoopste prijs berekend krijgt. Door deze onafhankelijkheid verkopen wij jou geen slechte merken die snel kapot gaat of niet goed presteren en je hebt altijd de keus uit meerdere topmerken. 

Ook zal Scootparts.nl nieuwe merken meteen in zijn assortiment opnemen als blijkt dat deze merken, cq onderdelen, de toets der kritiek hebben doorstaan. Omdat wij in korte tijd marktleider zijn geworden op het gebied van internetverkoop hebben we een naam hoog te houden. Ook op de digitale snelweg geldt: ben je tevreden? Zeg het voort. Ben je niet tevreden? Zeg het ons! 

Uiteraard staat het team van Scootparts.nl altijd open voor suggesties en opmerkingen van jouw kant!

Veel winkelplezier toegewenst,

Het Scootparts.nl team

Wacht a.u.b...