Middel 3

Over

ScootParts XL

Scootparts.nl is ontstaan door de samenwerking van enkele mensen die hun ervaring in de groothandel en detailhandel van de brom- fiets en motorwereld hebben opgedaan. Door onze actieve betrokkenheid heeft Scootparts.nl een grote kennis in met name adviseren van het juiste product voor een scherpe prijs. Omdat jij natuurlijk ook met plezier wilt sleutelen, willen wij deze kennis graag met je delen als je op zoek gaat naar onderdelen voor jouw eigen trotse bike.

Meer informatie

1999

Terug de tijd in

Wij zijn reeds in 1999 begonnen als een 100% internetbedrijf en hebben dus een zeer lange ervaring als het gaat om internet verkoop. Wij weten als geen ander dat alleen een tevreden klant telt. Sinds 2010 is Scootparts.nl uitgegroeid tot onderdeel van de webwinkel portal Scootparts.nl waar je zeer veel tweewieler producten kunt vinden. De gedachte achter Scootparts.nl is dat in elk gezin wel een fiets, bromfiets of motor aanwezig is. Voor al deze voertuigen willen wij onderdelen, accessoires, kleding en gereedschap kunnen leveren zodat iedereen in het gezin bij 1 webwinkel terecht kan. Dat zijn de webwinkels van Scootparts.nl dus. 

Meer informatie
Middel 5
over ons

Alle bestellingen worden per DPD pakketpost bij je thuisbezorgd. Onze filosofie is dat als je je als bedrijf focust op 1 ding je dit beter doet dan degenen die een winkel hebben met een webshop ernaast. Daarom blijven wij een 100% webwinkel, maar wel 1 met ouderwetse service en toewijding. En je bent daarom van harte welkom voor advies en een bak koffie in Overdinkel. Scootparts.nl is volledig onafhankelijk voor wat betreft de keuze van merken en importeert zelf rechtstreeks uit het buitenland om er zeker van te zijn dat jij de goedkoopste prijs berekend krijgt.

Schermafbeelding 2023-04-04 om 12.46.46

Door deze onafhankelijkheid verkopen wij jou geen slechte merken die snel kapot gaat of niet goed presteren, en je hebt altijd de keus uit meerdere topmerken. Ook zal Scootparts.nl nieuwe merken meteen in zijn assortiment opnemen als blijkt dat deze merken, cq onderdelen de toets der kritiek hebben doorstaan. En omdat wij in korte tijd marktleider zijn geworden op het gebied van internetverkoop hebben we ook een naam hoog te houden. En ook op de digitale snelweg geldt: ben je tevreden? Zegt het voort, ben je niet tevreden? Zeg het ons! 

Heb je een vraag?

Uiteraard staat het team van Scootparts.nl altijd open voor
suggesties en opmerkingen van jouw kant!

Veel winkelplezier toegewenst.
Het Scootparts.nl team

Stel je vraag