Begrenzer

Toeren begrenzer voor 2 en 4 takt scooters. Met een toeren begrenzer kunt u er voor zorgen dat het toerental en dus de snelheid niet hoger komt dan een vooraf ingestelde snelheid. Het in en uitschakelen van de toeren begrenzer kan met een afstandsbediening, morse code, stekkertje of schakelaar. Zorg er wel voor dat de begrenzer onzichtbaar wordt ingebouwd.

7 artikel(en)

per pagina

 • CDI Malossi Honda SFX, X8R, Scoopy, SXR + begrenzer

  Past op: Honda Scoopy 50 AIR 2T '96-'01 Honda SFX 50 AIR 2T '95-'01 Honda SH 50 AIR 2T '96-'01 Honda SXR Baja 50 AIR 2T '98-'99 Honda SXR Dak 50 AIR 2T '98-'99 Honda X8R-S 50 AIR 2T '98-'01 Honda X8R-X 50 AIR 2T '98-'01 Malossi maakt CDI units die je ontsteking toestaan 500 toeren extra te draaien. Zonder begrenzing zou je dus kunnen zeggen. Let goed op dat je de juiste besteld. Informeer eerst als je twijfeld. Dit model heeft bovendien een toerenbegrenzer ingebouwd. Er zit een schakelaartje bijgeleverd dat je weg moet werken voor de cops. Meer info
 • CDI Malossi Honda, Peugeot + begrenzer

  Malossi maakt CDI units die je ontsteking toestaan 500 toeren extra te draaien. Zonder begrenzing zou je dus kunnen zeggen. Let goed op dat je de juiste besteld. Informeer eerst als je twijfeld. Dit model heeft bovendien een toerenbegrenzer ingebouwd. Er zit een schakelaartje bijgeleverd dat je weg moet werken voor de cops. Scootparts.com heeft alle Malossi producten op voorraad. Meer info
 • CDI Malossi Minarelli scooters + begrenzer.

  Malossi maakt CDI units die je ontsteking toestaan 500 toeren extra te draaien. Zonder begrenzing zou je dus kunnen zeggen. Let goed op dat je de juiste besteld. Informeer eerst als je twijfeld. Dit model heeft bovendien een toerenbegrenzer ingebouwd. Er zit een schakelaartje bijgeleverd dat je weg moet werken voor de cops. Past op de Yamaha modellen tot bouwjaar 2004 met een Yamaha ontsteking. Meer info
 • Toeren begrenzer schakelaar bediening voor 2 takt en 4 takt

  Goedkope maar doeltreffende toerenbegrenzer. Werkt niet op modellen met 2 pick up draden. Maar wel op 4 takt motoren. Met 2 stelschroefjes in te regelen op de gewenste snelheid. Zelf een mooi plekje voor de minischakelaar zoeken. Tip, stel je scoot nooit af op precies 45km. Dat gelooft oom agent niet. Beter is het om hem op ongeveer 50-55 af te stellen. In het ergste geval een kleine boete.

  Vecht bovendien elke boete die je op de rollenbank krijgt aan! Zie hiervoor enkele speciale websites voor meer info. De rollenbank is illegaal en mag eigenlijk niet gebruikt worden om de snelheid te metenl!

  Let op: een begrenzer werkt niet (goed) op zeer brute set ups en niet op chip key en injectie scooters.

  Meer info
 • Toeren begrenzer universeel met morsecode bediening Pinasco

  Deze toeren begrenzer in en uitschakelen door middel van je remhevels. Als je deze op een voorgeschreven volgorde bedient zal de scooter onbegrensd (snel) gaan rijden. wanneer de scooter uit is gezet zal automatisch de scooter bij het volgend gebruik weer begrenst rijden. Bouw de toeren begrenzer wel onzichtbaar op je scooter zodat de politie hem niet ziet. Meer info
 • Toerenbegrenzer morsecode bediening

  Ingenieus apparaatje, werkt dmv een geheime code die met je remhevel in en uitgeschakeld wordt. De snelheid is traploos afstelbaar. Wordt al sinds 1998 met veel succes verkocht. En gezien de vervelende rollenbanken nog steeds nodig.

  Tip, stel je scoot nooit af op precies 45km. Dat geloven ze niet. Beter is het om hem op ongeveer 50-55 af te stellen. In het ergste geval een kleine boete. Vecht bovendien elke boete die je op de rollenbank krijgt aan! Zie hiervoor enkele speciale websites voor meer info. De rollenbank is illegaal en mag eigenlijk niet gebruikt worden om de snelheid te metenl!

  Let op: werkt niet (goed) op zeer brute set ups en niet op chip key en injectie scooters en Morini blokken.

  Inbouw en aansluit instructie: http://www.mokix.com/getdoc.aspx?id=371

  Meer info
 • Toerenbegrenzer met afstandbediening

  Begrenzer met afstandsbediening. Het beste middel tegen de rollenbank. Simpel op de afstandsbediening klikken en je scoot of schakel is begrensd op de vooraf ingestelde snelheid. Dat wil oom agent toch zo graag?

  Tip, stel je scoot nooit af op precies 45km. Dat geloven ze niet. Beter is het om hem op ongeveer 50-55 af te stellen. In het ergste geval een kleine boete. Vecht bovendien elke boete die je op de rollenbank krijgt aan! Zie hiervoor enkele speciale websites voor meer info.

  Let op: werkt niet (goed) op zeer brute set ups en niet op chip key en injectie scooters. Werkt op batterij. Het kastje is ongeveer 5x5x15cm en kun je bijvoorbeeld in je helmbak bouwen. Er zit een handleiding bij geleverd. Inbouwen duurt ongeveer een uurtje.

  Inbouw handleiding: http://www.mokix.com/getdoc.aspx?id=368

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina