Alles over powerfilters

Veel van onze klanten zijn dol op de zogenaamde powerfilters. Laten we daar heel duidelijk in zijn; powerfilters zijn in de dagelijkse praktijk van modder, stof en (regen) water de grootste ondingen die er zijn voor je motorblok. Omdat een open schuimfilter (wat een powerfilter is) niet beschermd tegen vuil etc. en meestal niet ingeolied wordt (wat wél zou moeten) laat zo'n filter veel te makkelijk stof, zand en water door. Je kostbare cilinder en zuiger plus de krukaslagers en je big end lager gaan daardoor in no-time naar z'n grootje.

Wij verkopen wel powerfilters uit oogpunt van commercie en voor de race. Als jij een hoop herrie mooi vindt en genoeg geld hebt voor een motorrevisie dan koop ze maar gerust.. (maar kom niet zeuren dat je scoot niet goed loopt of niet af te stellen is) We maken uiteraard een uitzondering voor de racers onder ons en degenen die verantwoord met tunen bezig zijn.

Wil je een "power" filter, bestel dan een schuimfilter en olie deze in met daarvoor bestemde filterolie. Maak je filter regelmatig schoon en olie hem opnieuw in. Zo beleef je optimaal plezier aan zo'n filter. (Maar denk niet dat je er sneller mee gaat, want dat is absoluut niet zo.)