‚Äč
 

Betaalmogelijkheden

Klantenservice - Betalen

MultiSafepay

MultiSafepay verzorgt de betaling voor Scootparts.

Op het moment dat u een online betaling heeft gedaan bij Scootparts komt het geld eerst op een tussenrekening van MutiSafepay binnen.

Multisafepay geeft ons een signaal als u betaald hebt pas dan wordt uw order in behandeling genomen en verzonden.

 

 

iDEAL

Meest gebruikte online betaalmethode in Nederland 

iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem, zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland.

U wordt direct naar de betaalomgeving doorgeleid van uw eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling. 

 

 

Bancontact/ Mister Cash

Bancontact/ Mister Cash is één van de meest gebruikte betaalmethode voor online betalen in België.

Betaalmethode voor België 

Sinds 2006 is het voor de Belgische consumenten mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig voor u. Op de betaalpagina selecteert u Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u,  uw eigen bank selecteren. Waarna u in uw  vertrouwde internetbankieromgeving.  In het vervolgscherm kunt u uw betaling voltooien.

 

 

Visa en Mastercard

Via internet is de creditcard een handig betaalmiddel voor bestellingen. Voor betalingen via het internet volstaan vaak de naam, creditcardnummer en geldigheidsdatum.

Ook vragen wij u naar de CVC code. Deze code biedt bescherming tegen fraude bij aankopen met de creditcard.

Bij uw creditcard krijgt u standaard een aantal verzekeringen.

Deze gelden voor bijna alle aankopen die u met uw creditcard betaald. 

 

 

 

 

sofortbanking

Sofortbanking (voorheen DirectEbanking) is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt.

Met sofortbanking kunt u in binnen- en buitenland een bestelling gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banking systeem.

Sofortbanking is vergelijkbaar met een online overboeking en, hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat uw betaling in gang is gezet door de bank.

Daarnaast werkt sofortbanking drempelverlagend omdat u geen account hoeft aan te maken, geen tussenrekening hoeft op te laden en ook geen creditcard nodig hebt.

Sofortbanking voldoet aan hoge veiligheidsnormen m.b.t. online bankieren en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens.

 

Wacht a.u.b...